Поредицата на Дж. К. Роулинг Хари Потър скоро може да бъде

...
Поредицата на Дж. К. Роулинг Хари Потър скоро може да бъде
Коментари Харесай

Поредицата „Хари Потър“ скоро може да се превърне в сериал

Поредицата на Дж. К. Роулинг " Хари Потър " скоро може да бъде приспособена като ефирен сериал в HBO Max. Това собщи Bloomberg, добавяйки, че Warner Bros. е покрай договорка, съгласно която всяка от книгите от поредицата ще бъде приспособена епизодично за услугата - по една книга на сезон.

Източници, осведомени с въпроса, потвърдиха договарянията, само че споделиха пред IndieWire, че договорката не е оповестена, предава " Дарик ".

Компанията се надява сериалът да се трансформира в крайъгълен камък в нова стрийминг тактика, която ще бъде оповестена идната седмица от компанията майка на HBO – Warner Bros. Главният изпълнителен шеф на компанията Дейвид Заслва и ръководителят на HBO Кейси Блойс са работили дружно, с цел да убедят Роулинг в продуцирането на нов сериал, само че договорката не е приключена.

Слуховете за ефирен сериал за Хари Потър се въртят измежду фентъзи почитателите от години, само че ентусиазмът за плана от ден на ден се сблъсква с спорната персона на Роулинг. Авторката е мощно подложена на критика за политическите си възгледи и многократните й офанзиви против транссексуални дами и LGBTQ общността. 

Предложеното телевизионно шоу " Хари Потър " ще приспособява историята, която към този момент е изиграна на огромния екран от Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт от 2001 до 2011 година Твърди се, че Роулинг може да съветва поредицата в някакъв тип изобретателен продуцентски потенциал, само че не би влезнала в ролята на шоуръннер или главен основател, съгласно Bloomberg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР